Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, Greece
ANYONE TO JOIN THE CLUB OF THE MISSING ONES INTO THE EVER LASTING HOPES ?

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ


Ανεμόεσσες ζωντανές εικόνες πλημμυρισμένες με τους συριστικούς ή υπόκωφους ήχους -τρυγμούς , τις ανάσες- μελωδίες , πού παράγονται αφειδώς από το χαρωπό αγγάλιασμα των ευλίγιστων σταχυών , από τις θωπείες των ανέμων στα δαιδαλώδη σχήματα των λυγερών κλαριών των δένδρων , από τους πομπώδεις παφλασμούς των αεικίνητων κυμάτων στα βότσαλα , στις αμμουδιές ,στα βουερά σπήλαια , στά μυρωδάτα φαράγγια

Οδοιπορικές διαδρομές στά σιγμοειδοέρποντα υγρά μονοπάτια των πεδιάδων , των λόφων , των ευωδιαστών δασικών διαδρομών ,των χορταριασμένων κάστρων , ανάμεσα στα αγουροξυπνημένα σαλιγγάρια , τις παγγιασμένες πέρδικες , τα βιαστικά τρυγόνια μέσα στα ανθισμένα λιόδενδρα των προσιτών και μή οροπέδιων , με παρέα τον παιανίζοντα μουσικό οργασμό του ξύλινου ευθύαυλου στον ρυθμό των ασκήσεων αναπνοής , σε συνήχηση με το γάργαρο κελάρυσμα των παιχνιδιάρικων ρυακιών και το απαστράπτον κουρτάλισμα των γελαστών καταρρακτών ,σε ανώνυμους ή επώνυμους γκρεμούς , είναι το αναπαυτικό όνειρο , είναι το ιαματικό όραμα , είναι το αιώνιο κύκνειο άσμα της φύσης ।


5 σχόλια:

  1. Να ξεμυτίζει , ο κάθε αμπαρωμένος στις παρωπίδες του ,και ρίχνοντας μιά κλεμμένη ματιά πισω από τα γραμμένα λόγια μου και μέσα από μιά φωτογραφία ,πού μπορεί να είναι από κάθε παραθαλάσσια περιοχή της Κρήτης , και να καλπάζει μετά μέσα στο κείμενο και να αναγνωρίζει τις εικόνες , τους ήχους , την ασθμαίνουσα αναπνοή του τοπίου , σαν δικιά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρε μας μαζί σου στα λατρεμένα λόγια που γράφεις για να εκφράσεις το αδύνατο να εννοηθεί , παρά μόνο μέσα από τη ματιά και συναίσθημα των χαρισματικών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. If you are making all that sweet fussy report into the web ,then I can imagine that you shall not be ever satisfied seing things like you do , lucky one among us .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός , μα ποιός δεν τα γνωρίζει άραγε .
    Σε ποιούς αγρούς δεν μοσχοβόλησε το φασκόμηλο , η ρίγανη , η μέντα το ρετσίνι .
    Ποιός δεν έμεινε βουβός στην ανατολή των λαμπρών ουράνιων σωμάτων .
    Ποιός δεν γαλήνεψε ορειβατώντας στους πριγιόνες του Έλυμπου .
    Ποιός δεν ξαναβαπτίστηκε στις πηγές του Αχέροντα .
    Ποιός δεν ατένησε το έναστρο στερέωμα και την ουρά του Γαλαξία με νοσταλγία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή